VENT-ordningen

Som medlem af VENT-ordningen udfører Lassen Ventilation serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem.
Læs mere på www.vent.dk

Kontakt Lassen ventilation her
Ring til Lassen ventilation her +45 70707110

Renovering på Grindsted Sygehus

Lassen ventilation / Aktuelt / Renovering på Grindsted Sygehus

I januar måned 2020 har vi afsluttet hovedentreprisen på udskiftning af eksisterende ventilation fra 1960-70'erne på Grindsted Sygehus.

Opgaven bestod i at udskifte eksisterende ventilation og dernæst montere ni nye ventilationsanlæg, hvoraf fire ventilationsanlæg er placeret i et teknikrum. På de fire anlæg er der monteret ni zonevarmeflader på strengene.

Tre anlæg i loftrum og de sidste to i hver deres teknikrum. Alle ni anlæg er med indbyggede køleflader for senere tilslutning. Der er monteret komplet nyt kanalsystem i teknikrummene og nyt afkast og indtag.

Desuden har vi energirenoveret anlæg for operationsrum med nye energi spareventilatorer og koblede batterier på afkast og indtag.


Del denne side fra Lassen ventilation på Linkedin

Vi står altid til rådighed for spørgsmål og rådgivning

KONTAKT OS OG FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM VENTILATION

LASSEN VENTILATION TAGER HÅND OM DINE PROJEKTER OG UDFØRER DEM SOM AFTALT

LASSEN VENTILATION TAGER HÅND OM DINE PROJEKTER OG UDFØRER DEM SOM AFTALT

Billeder fra Lassen Ventilations kontor på Auktionsgade i Esbjerg, hvor alle ordrer bliver gjort klar til vores montører, så de kan udføre opgaven som aftalt.

Lassen ventilation